Ngeunaan Perusahaan

Yancheng Yian Konstruksi Baja Produk Téhnologi Co., Ltd.

Yancheng Yi'an Gedong Steel Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu ngahijikeun panilitian sareng pamekaran, desain, produksi, instalasi sareng penjualan sistem kandang struktur baja prefabrikasi sareng sistem kamar bersih. Mibanda tim téknis anu gaduh pangalaman euyeub sareng manajemén dina bidang pager struktur baja sareng kamar bersih. Sistem kandang struktur waja seueur dianggo dina gedong sipil tingkat luhur, pusat paméran, logistik gudang, pabrik industri, stasiun bandara sareng stadion. Sistem kamar anu bersih dianggo dina sababaraha bidang sapertos ubar, tuangeun, bahan kimia sadidinten, semikonduktor éléktronik, panilitian aeroangkasa sareng kamar bersih énergi énggal, kamar operasi steril, laboratorium biologis, jst.

  • about us img-01
  • about us img-02
  • about us img-03